Onze werkwijze

Waarom kies je voor Hagestein Makelaardij? Wij zorgen ervoor dat jouw huis met kop en schouders uitsteekt boven alle andere verkoophuizen. 
Met onze frisse blik en jarenlange ervaring zorgen wij voor een unieke presentatie van jouw huis. Hoe gaan wij dat voor jou doen?

Presentatie

Wij zorgen voor een prominente plaatsing van je huis op internet. 
We melden je huis aan op Funda met foto’s, woonvideo, plattegronden en verkooptekst en natuurlijk presenteren we je huis ook op onze eigen website en websites zoals Jaap, Zoek Alle Huizen en Huislijn. 
Daarnaast maken wij ook gebruik van het makelaars uitwisselingssysteem, zodat makelaars in Nederland weten wat er bij ons in de verkoop staat.

Social Media

Hagestein Makelaardij is modern en daarom ook actief op Social Media. Via Social Media is het mogelijk om doelgericht relevante kopers te bereiken. 
Aanwezig zijn waar de potentiële kopers zich bevinden, is de sleutel tot succes. Via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube brengen wij jouw huis onder de aandacht. 

VIP DAG/- OPEN HUIS Borrel

Bij ons start je de verkoop met een eigen VIP Dag. 
Wij leggen de loper uit en creëren voor eerste aspirant kopers een sfeervol en ontspannen  kijkmoment.
Je kiest zelf welke dag en welk tijdstip je het beste past en wij zorgen voor de VIP Dag vermelding op onze website en Social Media.

Referenties