Bent u op zoek naar een zorgeloos verkoopproces met een actieve makelaar die tegen uitstekende voorwaarden je woning succesvol en snel verkoopt? Een makelaar die alleen uw belangen behartigt, goed bekend staat in de regio en je volledig betrokken houdt bij het gehele verkoopproces? Wij werken alleen op persoonlijke basis, houden van korte lijnen, eerlijk advies en zijn al ruim 23 jaar actief in Schiedam, Vlaardingen en omstreken. Liever eerst kennis maken of het ‘klikt’? Wij maken graag tijd vrij voor u, daarna pas bepaalt u of u gebruik wenst te maken van onze diensten.

Wilt u eerst de klant beoordelingen lezen op Funda van onze relaties? Wij worden gemiddeld beoordeelt met een :

"Jeremy heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis & verkoop van ons huidige huis (binnen 1 dag verkocht!). Prettig in de omgang, eerlijk en deskundig. Een verademing na eerdere ervaringen met makelaars! Bedankt voor alles! "

De stappen bij het verkopen van je huis

Stap 1: Gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning

De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij u thuis. Gedetailleerd wordt uw woonhuis bekeken. Om de juiste prijs van de woning te bepalen, moet eerst worden uitgezocht hoe de staat van het huis is. Als dat niet gebeurt, loopt u het risico dat potentiële kopers gebreken ontdekken en dit gebruiken om de prijs omlaag te krijgen. We brengen dit heel precies in kaart. Daarna geven wij een reële waardebepaling.  Dat is meer dan alleen een prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat. Door dit uitgebreide onderzoek en jarenlange ervaring, realiseert Hagestein Makelaardij de beste prijs voor uw woning. Verder maken we in deze fase duidelijke afspraken. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent.

Stap 2: Verkoopplan

Wij starten met een helder plan van aanpak. Hagestein makelaardij stelt een persoonlijk verkoopplan op die aansluit bij uw wensen. In het verkoopplan worden punten besproken als doelgroep, vraagprijs en marketing. Steeds meer woningzoekenden geven een zoekopdracht aan Hagestein Makelaardij, waardoor wij inmiddels een zeer groot zoekersbestand hebben opgebouwd en kunnen direct zien hoeveel potentiele kopers beschikbaar zijn voor uw woning. Met maar liefst 4.3 miljoen bezoekers per maand is Funda dé site voor actueel woningaanbod. Dankzij onze complete advertentie met o.a. professionele foto's, video’s, interactieve plattegronden en 360 graden foto’s wordt u woning op zijn best gepresenteerd! Tevens heeft Social Media heeft een prominente plek in het verkoopplan: Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, Twitter, en uiteraard op onze website.

Stap 3: Huis verkoop klaar maken 

Zorg dat uw huis er netjes bij staat. Verhelp kleine mankementen, bijvoorbeeld een lekkende kraan, een klemmende deur ,raam met een barst of nog een muurtje weer netjes in de verf zetten. Wij zullen daarin uiteraard tips en advies geven voor de ideale presentatie van uw huis. Zodra dit op orde is schakelen we direct onze professionele fotografen in!

Stap 4: Bezichtigingen 

Wij zullen alle bezichtigingen en/of openhuizen coördineren en begeleiden, uiteraard dat in samenspraak met u. Wij hebben als doel een zo goed mogelijk resultaat, maar wij willen de toekomstige koper warm ontvangen en goed informeren tijdens een bezichtiging zodat dat in een positieve zin bijdraagt in de evt. verkooponderhandelingen.

Stap 5: Professioneel onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in uw woonhuis en de onderhandelingen opent, begint voor veel verkopers een spannende fase. Hagestein Makelaardij is uw adviseur, die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in nauw overleg met u.

Stap 6: Correcte afhandeling

De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie; u kunt de correcte afwikkeling hiervan met een gerust hart aan Hagestein Makelaardij overlaten. De inhoud van de contracten neem ik vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Wij zijn altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris, onverwachte zaken kunnen we dan veelal ter plekke nog oplossen .Als ondanks alle zorg en aandacht die wij aan de verkoop besteden, de nieuwe eigenaar u na de overdracht aanspreekt op onvoorziene omstandigheden, staan wij u bij in het vinden van een oplossing. 

Contact

Heeft u een vraag omtrent onze diensten of ons aanbod? Gebruik het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.