Verkoop volgens Hagestein Makelaardij

Hagestein Makelaardij biedt u een complete verkoop bemiddeling op de woningmarkt van Schiedam, Vlaardingen en omstreken. Met mijn kennis en 15 jaar ervaring bemiddel ik in de verkoop van appartementen, woonhuizen, herenhuizen, villa´s, monumentale panden en nieuwbouw woningen of beter gezegd alle type huizen die in onze regio voorkomen. Mijn aanpak en werkwijze is wezenlijk anders, want ‘Als uw huis uw thuis is’, verdient iedere verkoop zijn eigen, op maat gemaakte verkoopstrategie.

Wat mag u verwachten van Hagestein Makelaardij?

Een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie. De eerste stap naar verkoop is het intakegesprek bij u thuis. Gedetailleerd bekijk ik uw woonhuis en geef een reële waardeschatting, vervolgens bepaal ik met u de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat. Door het wekelijkse overleg en door de korte lijnen dankzij de kleinschaligheid van mijn makelaardij ben ik alleen als uw makelaar met de verkoop van uw woonhuis bezig, die exact weet wat uw situaties is en uw wensen zijn. Door mijn uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken uitgekiende verkoopstrategie, realiseert Hagestein Makelaardij de beste prijs voor uw kostbare bezit.

Gedrevenheid en kennis

Hagestein Makelaardij zet zijn gedrevenheid en kennis in om uw woonhuis actief in de markt te zetten. Door mijn lokaal en landelijk netwerk komt uw woonhuis onder de aandacht bij een breed koperspubliek. Tevens kunt u, indien u wenst regelmatig adverteren verschillende woonbladen zoals Vivenda, Residence, NRC Handelsblad, Trouw, De Telegraaf, Rotterdams Dagblad, Volkskrant, Het Nieuwe Stadsblad, Groot Vaardingen, De Schakel en vele andere, veelal regionale weekbladen.

Onderscheidende presentatie van uw woonhuis

Hagestein Makelaardij beschikt over innoverende marketinginstrumenten om uw woonhuis vlot en direct aan de beoogde doelgroep aan te bieden. Van brochures en advertenties tot de presentatie op de landelijk best bezochte huizenwebsites waaronder FUNDA.NL, JAAP.NL, HUISLIJN.NL, SPEURDERS.NL, ZOEK.NL, HUIZENZOEKER.NL, HUIZEN.VINDEN.NL, YOUTUBE.NL en natuurlijk ook op onze eigen website WWW.HAGESTEINMAKELAARDIJ.NL. Tevens is de mogelijkheid aanwezig om uw woonhuis interactief te presenteren via LookTV.

Tijdbesparende bezichtigingen

De bezichtigingen van uw woonhuis kunt u volledig aan mij overlaten. Ik coördineer de afspraken en ontvangen de kijkers, zo simpel is het. Ik ben ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken moeten worden uitgevoerd.

Professioneel onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in uw woonhuis en de onderhandelingen opent, begint voor veel verkopers een spannende fase. Hagestein Makelaardij is uw adviseur, die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in nauw overleg met u.

Correcte afhandeling

De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie; u kunt de correcte afwikkeling hiervan met een gerust hart aan Hagestein Makelaardij overlaten. De inhoud van de contracten neem ik vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Ik ben altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris, onverwachte zaken kunnen we dan veelal ter plekke nog oplossen.

Vanzelfsprekende nazorg

Als ondanks alle zorg en aandacht die ik aan de verkoop heb besteed, de nieuwe eigenaar u na de overdracht aanspreekt op onvoorziene omstandigheden sta ik u bij in het vinden van een oplossing.

Reële verkoopkosten

Hagestein Makelaardij rekent alleen maar een klein bedrag aan opstartkosten, maar rekent geen maandelijkse kosten, intake of fotokosten. Wij berekenen alleen kosten als uw woonhuis daadwerkelijk verkocht wordt. Daarover maken we vooraf heldere afspraken.

Bel of e-mail gerust voor een vrijblijvend gesprek en/of een waardebepaling. Of laat hier uw gegevens achter; dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.