Het was een wens, een droom en uiteindelijk het beste moment voor mij om 'n eigen koers te varen …

Ik ben 45 jaar, gehuwd en de gezegende vader van 4 geweldige kinderen.

Het is inmiddels alweer 22 jaar geleden dat ik mijn beroep als 'sportinstructeur 'aan de wilgen heb gehangen' en als makelaar in onroerend goed ben gaan werken in mijn geboorte stad Schiedam. 
Na 14 jaar in dienst te zijn geweest in ons toenmalige familiebedrijf, heb ik in 2010 mijn eigen makelaarskantoor geopend onder de naam Hagestein Makelaardij.

Mijn doel is: Op een uitstekend wijze dienstverlening aanbieden in verkopen, aankopen, aanhuren en verhuren van onroerend goed. 
Met mijn bagage aan ervaring, contacten, mensen kennis, marktkennis en eerlijke en goede naamsbekendheid. Kortom een goed mens en makelaar zijn in mijn eigen bekende regio, Schiedam en omstreken.

In de huidige tijd, waarbij onzekerheid en vertrouwen, onmacht, geluk en pech heel dicht bij elkaar liggen, ben ik juist op mijn best omdat deze periode, de tijd is van inventiviteit en gedrevenheid. 
Ik heb dit al eerder ervaren en weet wat het is om te knokken voor je bestaansrecht, succes en tevredenheid. 
Ik ben gezond, ben super gemotiveerd, heb kennis en ervaring, ben bekend en heb een groot netwerk.

Ik werk vanuit een compacte organisatie met korte lijnen, waardoor ik nauwer betrokken kan zijn bij de aan- en verkoop van uw woning. 
De persoonlijke aandacht als basis voor optimale behartiging van uw belangen met extra service en dienstverlening als doel !!